FCSB. Becali, în război cu Steaua: Doar așa terminăm circul

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali continuă războiul cu Armata și a anunțat că nu există nicio șansă de împăcare cu Steaua, clubul care activează în Liga IV.

Becali a anunțat că dorește să se implice în politică pentru a putea interveni la clubul pe care îl finanțează.

„Devine tot mai greu să ne calificăm în Europa. Peste 5 ani va fi și mai dificil. Numai eu mă voi putea lupta, pentru că eu deja iau măsuri în acest sens. CSA Steaua are nevoie de 100 de milioane de euro ca să se bată cu mine. Nu vreau nicio pace. Dacă intru în politică, atunci pun eu ministrul Apărării și îi spun ce să facă.

Să lase circul și mizeriile să nu distrugem încă un brand! Dacă Dragnea a pus ministru, eu de ce să nu pot?! Păi Armata a luat sigla aia și nu face nimic cu ea. Dar vine și spune că valorează 37 e milioane de euro. De ce nu produce bani cu ea?

În 5-6 ani, se termină cu procesele și se rezolvă treaba. Ghencea va fi a mea, adică a FCSB-ului. FCSB va fi din nou Steaua. Pentru că ei nu vor avea ce să facă

E mai bine așa, fără galeria aia, fără huligani și înjurături. Păi când eram Steaua plăteam 400.000 sau 500.000 de de euro pe amenzi. Nu am nevoie de huligalisme. Decât așa, mai bine rămân FCSB toată viața!”, a precizat Becali la Pro X, potrivit GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel