Gigi Becali, supărat pe Contra: ”M-a lăsat fără cuvinte. Poate ne ajută Dumnezeu să ne calificăm”

Gigi Becali a reacționat după ce Cosmin Contra l-a înjurat pe George Pușcaș, după ratarea penalty-ului în meciul România - Norvegia.

Cosmin Contra l-a înjurat pe George Pușcaș imediat ce a ratat penalty-ul din minutul 52 al meciului din preliminariile EURO 2020, România - Norvegia, gest care a nemulțumit pe toată lumea. Unul dintre cei nemulțumiți este Gigi Becali, cel care l-a mai criticat pe selecționerul naționalei României:

"Eu nu am nimic cu Contra, dar m-a lăsat fără cuvinte ce a făcut. Nu ai cum să înjuri așa. Nici nu știu ce să mai comentez. Este inadmisibil, e inadmisibil. Nu ai voie să faci așa ceva. Cum să faci așa ceva? Cum să înjuri în halul ăla? Nu ai cum. Așa ceva este inacceptabil, inadmisibil. Nu se poate așa ceva", a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Întrebat dacă ar trebui să mai rămână Contra la echipa națională, Gigi Becali a răspuns scurt: "Dacă v-am zis că nu se poate așa ceva. Nu ai cum să faci așa ceva. Federația știa că face așa ceva.. poate ne ajută Dumnezeu să ne calificăm, dar...", după care a continuat:

"Eu nu mai vreau să critic, nu mai vreau să critic lumea. Nici pe el, că se supără. Am vorbit cu el data trecută după ce m-am luat de el. "Bă, nea Gigi, că de ce..." și nu mai vreau să zic, dar așa ceva nu se poate. Nu ai voie să faci așa ceva. Este inadmisibil", a mai spus Becali, în intervenția sa la DigiSport.

Citește și:

România - Norvegia | Alex Mitriță: "Asta am făcut cu Norvegia: m-am distrat!"

Schimbare de look sau superstiție. De ce s-a îmbrăcat Contra în trening la meciul cu Norvegia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel