România - Norvegia | Alex Mitriță: ”Asta am făcut cu Norvegia: m-am distrat!”

Alex Mitrita, România - Norvegia. foto: captură video FRFTV
Alex Mitrita, România - Norvegia. foto: captură video FRFTV

Alex Mitriță a recunoscut, după meciul cu Norvegia că a ascultat sfatul lui Ilie Balaci, pe care l-a primit cu ani în urmă.

Alex Mitriță are câteva visuri pentru acest an competițional, pe care le-a dezvăluit într-un interviu pentru FANATIK. Mitriță are trei mari dorințe ”realizabile": România la Euro, Craiova campioană în 2020 și titlul cu New York City.

Conform Fanatik, jucătorul celor de la FC New York City și-a tatuat pe ceafă sfatul pe care l-a primit de la Ilie Balaci. Pe 21 octombrie se împlinește un an de la moartea ”Minunii Blonde” din Bănie.

”Mă gândesc la el la fiecare meci pe care îl joc. Au fost momente grele pentru tot ce înseamnă familia Universitatea Craiova, îl păstrăm pe nea Ilie în inimile noastre și încercăm să facem ceva deosebit pentru el la orice partidă. Pentru că el iubea fotbalul spectacol. Ilie Balaci vorbea despre mine ca despre copilul său și pentru asta va avea respectul meu veșnic și va fi mereu în inima mea. Sfatul lui Ilie Balaci mi l-am tatuat și pe ceafă. Mi l-a dat chiar înainte să moară. Aceste cuvinte au rămas eterne pentru mine. Mi-a zis să intru pe teren de fiecare dată și să mă distrez. Și chiar asta fac, asta am făcut și la meciul cu Norvegia, așa voi face și de acum înainte”, a spus Mitriță pentru Fanatik.

Mijlocașul României a fost foarte afectat de egalul obținut de adversari la București, noapte care a urmat fiind una de coșmar: 

”O noapte foarte grea, abia am putut să dorm două ore. Ne doream foarte mult victoria, am intrat încrezători în teren, am făcut o partidă bună, dar din păcate am primit gol în minutele de prelungire. Mergem mai departe, mai avem două meciuri și trebuie să ne luptăm în aceste două întâlniri”, a mai declarat el în interviu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel