Gigi Becali, optimist legat de titlu, pesimist legat de meciul cu Voluntari

Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas

Gigi Becali crede că FCSB are o mare şansă la titlu, dar e sceptic privind rezultatul din următorul meci, contra celor de la FC Voluntari. 

”La ora asta, suntem chiar 'foarte favoriți' dacă se poate spune, ei joacă cu Craiova, noi cu Voluntari. Normal ar fi ca ei să aibă meci greu și să avem noi egal.

Dacă avem egal și jucăm acasă, normal că suntem favoriți. Dacă punem și valoarea, după aia suntem și mai favoriți”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

FCSB este la doar două puncte în spatele celor de la CFR. 

FCSB, dispusă să plătească dublu faţă de Arena Naţională pentru a juca în Ghencea cu CFR

”N-am primit nimic (n.r.- de la CSA Steaua), o să le facem plângeri. Eu cred că până la urmă o să ne lase, stai să vedem. Joi va fi ultima zi în care putem să adăugăm pe listă stadionul.

Dacă nu, nu avem unde să mergem în altă parte în afară de Buzău. Cei de la Arcul de Triumf nu vor, te doare capul! Ăia nu vor, ăia nu vor... Asta e treaba”, a declarat Gigi Becali, potrivit as.ro.

”Le dăm 46 de mii de euro, dublu față de Arena Națională și de patru ori mai mult decât Giuleștiul. Păi de aia am trimis-o cu executor judecătoresc. Pentru că nu ai niciun motiv.

Este clar, clar caz clasic de abuz în serviciu. Clar! Eu cred că încet, încet își dau seama cât de gravă este situația. Cred că o să jucăm acolo, eu așa cred”, a transmis Gigi Becali, potrivit Sport.ro, în urmă cu câteva zile. CITEŞTE MAI MULTE AICI

FCSB a bătut Craiova, dar speră la victoria oltenilor cu CFR. Reghecampf: Să-şi vadă de echipa lor

"Eu îmi reproşez că am pierdut acest meci. Eu sunt căpitanul echipei, al vasului, eu îi conduc pe jucători. Întotdeauna rezultatele sunt responsabilitatea mea.

(Reporter: Toni Petrea spunea că a controlat în prima repriză, că au avut mai multe ocazii şi că meritau să câştige) Foarte bine. Scoateți ocaziile pe care le-au avut, scoateți ocaziile pe care le-am avut noi, faceți dumneavoastră o analiză și după aia să-l întrebați pe Toni Petrea. Cred eu că mai bine e să-și vadă de echipa lui… să se concentreze de echipa lui și să nu aștepte ajutorul din partea noastră.

Nu ne interesează de lupta dintre FCSB şi CFR Cluj. Duminică vom încerca să mergem la Cluj şi să ne câştigăm punctele. N-au ei cum să-mi ceară mie nimic (n.r. dacă i-au cerut cei de la FCSB să o învingă pe CFR). Eu nu sunt angajat la FCSB. Eu îmi fac meseria la Craiova și mă deranjează anumite declarații pe care le fac, care au o conotație de non-fair-play și ar trebui să își vadă fiecare de părticica lui pentru că este un meci de fotbal.

I-am felicitat pentru ce au făcut, au făcut un meci bun, au obținut ce și-au dorit și au rămas în lupta pentru titlu. Restul, ce se întâmplă la noi, e problema noastră. Nu mă interesează lupta pentru titlu", a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă, conform Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel