GIGANT MONDIAL, mesaj despre Dan Negru

”Revelionul cu Dan Negru” a devenit un brand românesc. 

Prezentatorul de televiziune a scris pe Facebook, în urmă cu scurt timp, că se simte onorat că un gigant mondial cum este Netflix a postat, pe Facebook, un mesaj despre ”Revelionul cu Dan Negru”. 

Netflix este urmărit la nivel mondial de aproape 42 de milioane de oameni. Mesajul a fost postat Netflix România, unde deocamdată nu se dovedește a fi un real succes. Cu toate acestea, faptul că a fost menționat de un gigant mondial, intrat de curând pe piața românească a fost un gest care l-a onorat pe Dan Negru. 

”M-a onorat postarea asta de pe pagina oficială a gigantului Netflix” a scris Dan Negru. 

(w670)

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 18-lea an consecutiv, a fost și în acest an lider de audiență pe toate segmentele de public.  Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2018, de la ora 23.40, a adunat în fața micilor ecrane 3.211.000 de români din toată țara, Antena 1 înregistrând 18 puncte de rating și 35,8 cota de piață. De asemenea, minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 2.352.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel