Gigant al divertismentului de o mărime fără precedent! Disney ”înghite” 21st Century Fox

A luat naștere un gigant al divertismentului de o mărime fără precedent.

Disney a încheiat procedura istorică de preluare a 21st Century Fox, astfel luând naştere un gigant al divertismentului de o mărime fără precedent, informează miercuri Press Association. Tranzacţia, cu o valoare de 71,3 miliarde de dolari, a fost încheiată miercuri, la ora locală 12:02, grupul Walt Disney Company extinzându-şi astfel portofoliul media cu puţin timp înainte de lansarea serviciului său de streaming, eveniment programat în acest an.

În urma mega-tranzacţiei, Walt Disney Company a absorbit studiourile de film şi televiziune ale Fox, reţeaua de televiziune prin cablu National Geographic şi conglomeratul media TV Star India. Unele dintre activele Fox au fost transferate nou-formatei Fox Corporation. Preşedintele şi directorul executiv al companiei Walt Disney, Robert Iger, a salutat evenimentul.

Moment extraordinar

Acesta este un moment extraordinar şi istoric pentru noi - unul care va crea o valoare semnificativă pe termen lung pentru compania noastră şi pentru acţionarii noştri, a susţinut el într-o declaraţie. 'Combinarea bogăţiei de conţinut creativ şi talent dovedit al Disney şi 21st Century Fox creează compania preeminentă a divertismentului la nivel mondial, bine poziţionată pentru a conduce într-o epocă incredibil de dinamică şi în plină transformare, a adăugat Iger.

Miliardarul Rupert Murdoch, fostul deţinător al 21st Century Fox, a transmis un mesaj angajaţilor săi cu două zile înainte de finalizarea procedurii de preluare, mulţumindu-le pentru munca depusă în cadrul grupului.

Citește și:

Televiziunea Sky, preluată de Fox. Tranzacție de miliarde

Premierã la iUmor. Ce va face Mihai Bendeac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel