Ghinea, atacat în direct de Gerea: Sunteți zero barat

Cristian Ghinea, în prezent membru USR, fost ministru al Fondurilor Europene, a fost atacat frontal de Andrei Gerea, fost ministru al Energiei, în prezent membru ALDE. 

Cristian Ghinea a afirmat, la Realitatea TV, că ”În niciun caz nu guvernăm cu Călin Popescu Tăriceanu. Noi am spus clar că susținem desemnare lui Dacian Cioloș ca premier, dacă acest scenaru nu se confimă, vom intra în opoziție. Tăriceanu a făcut multe prostii, a devalizat bugetul. Cheia este la președinte. Președintele a spus înainte de alegeri că nu va desemna un premier penal și așteptăm să-și țină această promisiune. Este clar că PSD îl va nominaliza pe Liviu Dragnea. Oamenii au votat fără să știe cine este candidatul PSD, acum așteptăm propunerea. Dacă, doamne ferește, este Livuu Dragnea, așteptăm de la Iohannis să-și țină promisiunea făcută public, de a nu desemna un premier penal. Pe noi ne-au votat 700.000 de oameni cu un mandat de schimbare. Noi suntem ăia mai Gică Contra. Abandonul școlar, de pildă, a fost complet ingnorat de clasa politică. Noi facem opoziție cu toată lumea. În ceea ce privește consultările de la Cotroceni, neparticiparea este o impolitețe.”

Andrei Gerea a intervenit și la atacat: ”Vă îmbătați cu apă rece, ați luat voturi de la electoratul PNL, n-ați avut program, n-ați arătat nimic, aveți numai exemple negative prin personalitățile dumneavoastră. Vă înfoiați pe nimic. Astăzi ați avut niște discuții legate de bani, de finanțări, de Soros. Poate ne explicați și nouă care e treaba cu finanțările, cum ați păcălit electoratul. Atâta demagogie și populism n-am mai văzut în viața mea, sunteți zero barat.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel