Gheorghiță Mateuț, prima reacție după ce a aflat ziua sentinței

Unul dintre apărătorii lui Dan Voiculescu, Gheorghiță Mateuț, se declară "îngrijorat" că magistrații nu vor avea timp să analizeze toate concluziile depuse la dosar, pentru că a fost stabilită foarte repede data când instanța se va pronunța.

"Este un termen extrem de scurt. Nu cred că este ceva neobișnuit în acest caz având în vedere cum a evoluat cazul, de la când a fost desemnat acest complet, respectiv din data de 1 iulie. Îngrijorarea mea este, având în vedere termenul care este extrem de scurt, că instanța nu va avea timpul necesar să studieze în detaliu concluziile scrise pe care le-am depus. Eu încă mai sper într-o comisie corectă care să demonstreze că în pofida atitudinii constante a acestei instanțe -constând practic în respingerea tuturor cererilor - în final soluția va fi totuși una care să se bazeze doar pe probe și pe dispozițiile legale", a declarat Mateuț, joi, la Antena 3.

Dan Voiculescu și ceilalți inculpați din dosarul "Telepatia" vor afla vineri, 8 august, sentința judecătorilor Curții de Apel București.

Dan Voiculescu află, vineri, decizia în dosarul "Telepatia"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel