Gheorghe Nucu Marin, secretar de stat MAI, în locul lui Cornel Gabriel Ciocoiu

Gheorghe Nucu Marin a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne printr-o decizie a premierului Mihai Tudose publicată marţi în Monitorul Oficial. 

Săptămâna trecută, Cornel - Gabriel Ciocoiu a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unei decizii a premierului publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Conform unor informații apărute în presă, chestorul Cornel — Gabriel Ciocoiu s-a pensionat la 45 ani cu o pensie de 13.000 de lei pe lună și ar fi fost reangajat pe postul de secretar de stat cu 8.000 de lei pe lună.

Pe 8 august, ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că "situația secretarului de stat (Ciocoiu — n.r.) ar trebui tratată separat pentru că intră în categoria demnitarilor și este numit".

"Fac precizarea și evoc contextul în care a fost în poziția de secretar de stat și a revenit în această funcție. Eu l-am propus în această funcție pe un singur considerent — este un bun profesionist", declara Carmen Dan, la România TV, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel