”Generalul Mafiei”, asasinul lui Pablo Escobar, a murit

Unul dintre cei mai cruzi asasini din istoria modernă, mâna dreaptă a lui Pablo Escobar, "generalul" grupării de narcotraficanți din Medellin, a murit la vârsta de 54 de ani. 

Popeye, așa cum era poreclit Jhon Jairo Velásquez Vásquez, unul din cei mai cruzi asasini din istoria modernă, mâna dreaptă a lui Pablo Escobar, "generalul" gruparii de narcotraficanți din Medellin – Columbia, cu 300 de crime la activ și alte 3000 ordonate, a murit la vârsta de 54 de ani, din cauza unui cancer esofagian, conform christiansabbagh.ro.

Jhon Jairo Velasquez Vasquez era considerat un adevărat hitman. A fost condamnat pentru numeroase asassinate comise în Columbia și chiar el a recunoscut peste 300 de crime comise de el. Conform sursei citate, a stat în închisoare 23 de ani și 3 luni.

Vedetă pe Youtube

În urmă cu 6 ani, a fost eliberat din închisoare și a devenit popular pe YouTube, având peste 1 milion de abonați. Pe lângă faptul că a fost și personaj într-un serial Netflix, a mai scris și o carte prin care descria legăturile de putere, influența oamenilor bogați  și impactul pe care Pablo Escobar l-a avut în Columbia.

În 2018 a ajuns din nou în închisoare, fiind acuzat de acte de violență și șantaj, mai arată christiansabbagh.ro.

Seriale de televiziune

Potrivit Institutului Național al Penitenciarelor din Columbia (INPEC), care a confirmat joi moartea lui Velasquez, supranumit „Popeye", acesta a fost internat în urmă cu peste o lună pentru cancer la stomac. Potrivit INPEC, Velasquez a fost internat din 31 decembrie. Radiodifuzorul columbian RCN a raportat că se luptă cu boala de câteva luni și face chimioterapie.

Viața acestuia a făcut obiectul unor seriale de televiziune, inclusiv „Narcos" și „Surviving Escobar" de pe Netflix - acesta din urmă bazat pe o carte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel