GDS - Lazăr. Badea, mesaj pentru Dăncilă: Scoateți de pe listă!

Scutaru Cristina / 16 apr 2019 / 23:49 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Gadea (stg.) si Mircea Badea (ctr.) participa la lansarea volumului 'Zece ani rai', autor Mugur Ciuvica (dr.), la Standul Editorii RAO, in cadrul celei de-a XXII-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, la Romexpo.
Mihai Gadea (stg.) si Mircea Badea (ctr.) participa la lansarea volumului 'Zece ani rai', autor Mugur Ciuvica (dr.), la Standul Editorii RAO, in cadrul celei de-a XXII-a editii a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, la Romexpo.

Mircea Badea a lansat un apel, în miez de noapte, către Guvernul Dăncilă.

Mircea Badea a spus că Grupul pentru Dialog Social (GDS) ar trebui scos de pe lista ONG-urilor de utilitate publică. Decizia stă în pixul Guvernului.

”Haideți să vă zic ce poate face Guvernul României fix din acest moment! Dragnea sau Dăncilă pot scoate GDS-ul de pe lista ONG-urilor de utilitate publică și le iau sediul. În următoarele 20 minute se poate întâmpla asta! GDS-ul trebuie scos de pe lista cu bani publici! Asta trebuie făcut în următoarele minute. Haideți să vedem dacă se întâmplă, deși nu se întâmplă de ani întregi. De pixul vostru depinde GDS, dar nu semnați. De ce nu o faceți? La fel și cu Revista 22. (...) Să nu mai dea ei premii politic-staliniste pe bani publici!”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

 

Mesajul Grupului pentru Dialog Social, comunicat:

 

Grupul pentru Dialog Social (GDS) a luat cunoştinţă de mesajul public prin care Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a anunţat că transmite Premiul GDS pe anul 2018 disidentului Iulius Filip şi tuturor luptătorilor anticomunişti care au făcut cu putinţă ca astăzi să trăim într-o ţară democratică.

VEZI ȘI: Mircea Badea, sfat pentru Tudor Chirilă: Te duci și bați la ușă

 

Premiul va fi trimis lui Augustin Lazăr la Ministerul Public spre a fi apoi transmis celor pe care dânsul i-a indicat. În aceste condiţii, de comun acord, decernarea premiului GDS din data de 17 aprilie 2019 este contramandată.

”Îl asigurăm pe domnul Augustin Lazăr de solidaritatea noastră în lupta anticorupţie a Ministerului Public pe care îl conduce”, a mai transmis GDS.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Marius Oprea: Când era Kovesi procuror general s-ar fi distrus o cameră plină cu documente de la Aiud


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24