Galaţi: Peste 300 de producători din judeţ participă la Târgul de Toamnă

Peste 300 de producători şi comercianţi agricoli din judeţul Galaţi participă începând de vineri şi până duminică la cea de-a 18-a ediţie a Târgului de Toamnă, organizată în Piaţa Centrală din Galaţi.

Potrivit organizatorului, Administraţia Pieţelor Agroalimentare Galaţi, Târgul de Toamnă din acest an aduce o premieră: Piaţa Centrală este prima piaţă din Galaţi în care cumpărăturile se pot plăti şi cu cardul în sectorul producătorilor agricoli din spatele halei acoperite şi în raionul de lactate din interior.

Gălăţenii vor fi întâmpinaţi cu plăcinte calde, vor primi câte o cărticică cu reţete tradiţionale şi câte o sacoşă inscripţionată cu sigla târgului.

Oferta este una bogată, şi cuprinde produse de panificaţie şi patiserie, carne şi produse din carne, brânză şi produse lactate, legume şi fructe, conserve, produse apicole, peşte şi produse din peşte. De asemenea, vor fi prezenţi producători de vinuri, alimentaţie publică, flori şi aranjamente florale, dar şi meşteri populari.

În afară de produsele oferite la vânzare, la târg se vor desfăşura, în cele trei zile, mai multe spectacole artistice susţinute de artişti cunoscuţi precum Mioara Velicu, Constantin Bahrin şi Gelu Voicu, dar şi de artiştii locali ai Centrului Cultural "Dunărea de Jos".

În plus, organizatorii au pregătit şi ateliere de creaţie şi pictură pe faţă pentru copii, ateliere de nutriţie, alimentaţie şi sănătate, pentru adulţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel