Gălățean acuzat de autoritățile din Vrancea de trafic și consum de droguri

Pexels
Pexels

Un tânăr din Galați a fost reținut de autoritățile vrâncene pentru trafic de droguri.

Inspectoratul de Poliție Județean a emis un comunicat prin care informează că mai multe percheziții efectuate au dus la arestarea unui tânăr care se face vinovat de trafic de droguri, anunță Vrancea 24.

„Ieri, 1 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au organizat o acțiune ce a vizat desfășurarea a 5 percheziții pe raza județului Galați, pentru identificarea unui bărbat bănuit de trafic, consum ilicit și introducerea în țară de droguri de droguri de mare risc. Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au identificat și reținut un bărbat, de 23 de ani, din județul Galați, bănuit că, începând din anul 2020 și până în prezent, ar fi trimis din Olanda, prin intermediul unor firme de curierat, trei colete în care s-ar fi aflat și cocaină.

Ulterior, coletele ar fi fost preluate de către un tânăr, în vârstă de 25 de ani,  iar drogurile, vândute pe raza județelor Vrancea și Galați. În vederea documentării activității infracționale a acestora, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza județului Galați. Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar față de bărbatul de 23 de ani, cercetat pentru introducere în țară de droguri de mare risc și trafic și consum de droguri de mare risc, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au dispus reținerea pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Vrancea, pentru a dispune măsurile legale.”, se arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel