Gaddafi a îngrozit 200 de femei în timpul unei vizite în Italia

Gaddaffi1
Gaddaffi1

 În timpul unei vizite efectuate în Italia, fostul lider libian, Muammar Gaddafi, a cerut să îi fie aduse 200 de femei tinere care trebuiau sa respecte anumite criterii exacte. 

Potrivit anunţului postat atunci de o agenţie de fotomodele, cerinţele lui Gaddafi au fost următoarele: 200 de femei înalte (peste 1.70m) brunete, care să nu poarte fuste mini sau cu crapătura până sus.

În jur de  500 de domnişoare au răspuns la acest mesaj, iar dintre acestea, 200 au participat la ceea ce se aşteptau să fie o petrecere pentru VIP-uri. Fetele urmaru să primească fiecare câte 60 de euro şi cadouri cu specific libian.

Ajunse la locaţia unde a avut loc evenimentul, acestea au fost bulversate. Au fost băgate într-o cameră, unde au stat în picioare zeci de minute şi l-au ascultat pe Gaddafi, care le-a vorbit despre islamism şi rolul femeii în Islam încercând să le determine să se convertească. Le-a mai spus că Iisus nu a fost răstingnit, ci o persoană care îi semăna Mântuitorului a fost crucificată şi înmormântată în locul lui, astfel încât Învierea nu a fost un miracol dumnezeiesc, potrivit Reuters

Fetele au fost de-a dreptul îngrozite de evenimentul la care au participat, mai ales pentru că nu au primit nici măcar un pahar cu apă şi la final, cadourile au constat într-un exemplar din Coran şi o carte cu învăţămintele lui Muammar Gaddafi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel