Gabriela Cristea, dietă. Cum a slăbit vedeta zece kilograme

Gabriela Cristea a slăbit zece kilograme.

După ce a adus-o pe lume pe micuța Victoria, Gabriela Cristea nu s-a gândit, ca multe femei, să se apuce de cure de slăbire. Dimpotrivă, vedeta s-a alimentat corespunzător deoarece alăpta.  

"Am vrut să o alăptez pe fetiță și, de aceea, am preferat să nu țin regim. Sănătatea ei a fost întotdeauna pentru mine pe primul plan. Orice dietă ar fi afectat lactația. Am luat kilograme în plus, dar, sincer, nu m-a interesat deloc. Victoria avea nevoie de lapte matern, așa că atunci nu am ținut cont de cât mănânc. Acum însă, situația s-a schimbat un pic, nu mai alăptez, astfel că trebuie să fac ceva și pentru mine din punct de vedere fizic", a declarat Gabi Cristea pentru WOWbiz.ro.

[citeste si] 

A slăbit zece kilograme în câteva luni

"De când nu am mai alăptat, de la două luni și jumătate, am încercat să țin o dietă. De atunci, am renunțat la pâine, la grăsimi, la orice pentru a putea reveni la greutatea mea de dinainte de sarcină. Mănânc doar carne și legume, pește și fructe de mare pe grătar sau la abur. Nu mai pun nici măcar ulei în salate, le prepar doar cu sare și oțet. Nu e tocmai comod, însă totul a avut rezultat, căci am reușit să slăbesc aproape zece kilograme", a spus Gabriela Cristea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel