Urmărește emisiunea live


Gabriel Sandu: Sunt cel mai PROST MINISTRU din istoria României

Un fost ministru al Cabinetului Boc a declarat, luni, la audierile din Dosarul Microsoft, că a realizat că "este cel mai prost ministru din istoria României".

"A fost cea mai proastă perioadă din viaţa mea. Am crezut că am fost un ministru deştept, dar am realizat că sunt cel mai prost ministru din istoria României", a declarat fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, în faţa judecătorilor, citează România TV.

Magistraţii instanței supreme îi audiază, luni, pe cei patru inculpaţi trimişi în judecată în dosarul Microsoft: fostul ministru al Comunicaţiilor în perioada 22 decembrie 2008 – 3 septembrie 2010, Gabriel Sandu, primarul suspendat din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Dumitru Nicolae. Toţi sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Citește și: Dosar Microsoft. Ce au declarat Dorin Cocoș, Dumitru Nicolae și Gabriel Sandu la ÎCCJ

În afară de Gheorghe Ștefan, toți ceilalți și-au recunoscut faptele și au cerut procedura simplificată a procesului. În cazul unei eventuale condamnări, ei pot beneficia de o reducere cu o treime a pedepsei.

Potrivit sursei citate, Dorin Cocoş a a declarat în fața instanței că banii din dosarul Microsoft au fost folosiţi pentru campania prezidenţială a lui Traian Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel