GABRIEL OPREA îi răspunde lui VICTOR PONTA

Liderul  UNPR, GABRIEL OPREA, a ținut să precizeze că formaţiunea pe care o conduce va continua să fie un partener de încredere în Alianţa de Centru-Stânga, pe care o formează cu PSD, şi un aliat loial la guvernare şi în Parlament.

GABRIEL OPREA i-a răspuns  premierului Victor Ponta, care a participat recent la o şedinţă de lucru a UNPR, în Bucureşti, la care şi-a exprimat convingerea că UNPR va fi un partener pe termen lung pentru PSD şi pentru guvernare, potrivit Mediafax.

GABRIEL OPREA a afirmat, la Durău, că UNPR "a fost, este şi va continua să fie un partener de încredere în cadrul Alianţei de Centru-Stânga şi al Alianţei PSD-UNPR-PC, un aliat loial atât la nivel guvernamental şi parlamentar cât şi în plan local".

Totodată, Oprea şi-a exprimat şi susţinerea pentru candidatura premierului Victor Ponta la Preşedinţia României.

GABRIEL OPREA a spus că UNPR continuă campania de strângere a 1.000.000 de semnături pentru susţinerea acestei candidaturi.

Citește și: UNPR rămâne alături de PSD. Decizie fermă

Preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a participat în acest sfârşit de săptămână la reuniunea zonală a Regiunii I Nord-Est, care s-a desfăşurat în localitatea Durău, judeţul Neamţ.

La întâlnire au fost prezenţi primarul Neculai Onţanu – secretar general, senatorul Ion Toma - secretar general adjunct, Nicolae Dumitru - secretar general adjunct, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ Culiţă Tărâţă, europarlamentarul UNPR Damian Drăghici, senatorul de Botoşani Şerban Mihăilescu, deputatul de Iaşi Gheorghe Emacu, deputatul de Vaslui Sergiu Vizitiu, senatorul de Bacău Dumitru Bujor, conducerile organizaţiilor care formează Regiunea I Nord-Est: Neamţ, Iaşi, Suceava, Botoşani, Bacău, Vaslui, primari şi consilieri judeţeni.

Cei prezenţi au subliniat faptul că politica economică a Guvernului Ponta şi-a confirmat justeţea prin creşterea economică înregistrată, prin triplarea ratei de absorbţie a fondurilor europene, prin reducerea unui număr semnificativ de taxe şi impozite, urmând şi reducerea CAS din octombrie 2014.

Citește și: Antonescu a greșit, spune Gabriel Oprea

GABRIEL OPREA. Participanţii la întâlnire au dat asigurări că organizaţiile judeţene ale UNPR din Regiunea I Nord - Est vor face tot ce le stă în putinţă pentru a fi piloni de bază ai politicii din judeţele Iaşi, Suceava, Botoşani, Neamţ, Vaslui şi Bacău, în efortul refacerii încrederii populaţiei în partidele politice şi în administraţia publică, susţinând totodată toate proiectele guvernamentale de dezvoltare a unităţilor administrativ-teritoriale din această regiune, care au drept scop crearea condiţiilor pentru creşterea bunăstării şi nivelului de trai al cetăţenilor din această regiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel