Antonescu a greșit, spune Gabriel Oprea

Vicepremierul Gabriel Oprea crede că președintele PNL, Crin Antonescu, a greșit când a decis ca liberalii să plece de la guvernare, precizând că fostul șef al Senatului ar fi avut cea mai mare șansă să devină președinte din postura de candidat al USL.

Gabriel Oprea, vicepremier și ministru al Afacerilor Interne, a vorbit, miercuri seară, la Realitatea Tv, despre rolul lui Adrian Năstase în cariera sa politică, viitorul președinte al României și ruperea USL.

Oprea l-a descris pe Crin Antonescu drept "un om cu carismă, un bun orator" și "chiar ne-am simpatizat când eram în USL".

"Vă fac o confidență. Cred că eram în decembrie și am participat la o discuție între Crin Antonescu și Victor Ponta. I-am spus lui Crin Antonescu: importantă este relația dintre voi doi, voi sunteți liderii, copreședinții USL, dacă ai o relație și mergeți împreună, voi doi o rezolvați, eu oricum merg total cu Victor Ponta", a spus Oprea.

"Crin Antonescu a greșit că a rupt USL", a adăugat Gabriel Oprea, precizând că liberalul avea cele mai mari șanse să devină următorul președinte al României din poziția de candidat al USL.

Gabriel Oprea a vorbit și despre fostul premier Adrian Năstase, cel care l-a promovat în politică.

"Este unul dintre cei mai buni premieri ai României. Omul care a introdus România în NATO și încheiat toate capitolele pentru aderarea la UE (...) Sunt alături de domnia sa ca om și pentru mine este un reper", a declarat Oprea.

Viceprim-ministrul a mai spus că, în opinia sa, Victor Ponta ar putea fi un președinte foarte bun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel