Frunzăverde: Doamna Udrea nu intră pe lista miniștrilor performanți

frunzaverde
frunzaverde

Prim-vicepreşedintele PDL, Sorin Frunzăverde, a afirmat, la Romania TV, că Elena Udrea nu se află pe lista miniștrilor performanți care au făcut parte din Cabinetul Boc, apreciind totodată că miniștri buni ar trebui menținuți în viitorul guvern.

Frunzăverde susţine că schimbările din Executiv nu trebuie să treacă peste meritele fiecărui ministru în parte. "PDL trebuie să-şi conserve în Executiv valorile. Sunt miniştri care au avut performanţe", a declarat prim-vicepreşedintele PDL.

Invitat să dea un exemplu de ministru cu performanţe, Frunzăverde a nominalizat-o pe Anca Boagiu. "Doamna Elena Udrea, după părerea mea, nu intră pe această listă", a adăugat democrat-liberalul.

Pentru Frunzăverde, în categoria miniştrilor performanţi intră şi ministrul Economiei Ion Ariton şi cel de Interne, Traian Igaş. "Şi domnul Igaş intră pe lista asta. El a avut o perioadă foarte grea, este greu de apreciat...", a comentat pedelistul.

El susţine că posibilitatea unui guvern cu miniştri politici, dar condus de un independent este varianta cea mai probabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel