Fructul Oprit, sezon doi. Michaela Prosan și Petru Păun, schimbări: "Experiențele au lăsat urme"

Michaela Prosan și Petru Păun, actorii care îi interpretează pe Sonia și Alex în „Fructul oprit", revin în această seară, de la ora 20.00, în atenția publicului, într-un nou sezon al serialului.

Pentru continuarea poveștii producției, cei doi au trecut prin schimbări de look, pentru a marca transformarea de care au parte personajele lor după aproape șase ani de la finalul primului sezon al serialului.

În primul sezon – brunetă, în cel de-al doilea – la polul opus! Michaela Prosan, frumoasa actriță care joacă rolul Soniei, va surprinde telespectatorii cu o schimbare radicală.

Ce spun actorii

"Trebuia să marcăm trecerea anilor printr-o schimbare de look și am decis, împreună cu doamna Ruxandra Ion, să o facem pe Sonia blondă. Înainte să încep filmările pentru sezonul 1, aveam părul blond, deci nu mi-a fost greu să mă familiarizez cu această culoare. Părul meu natural e creț și am preferat să-l ținem așa la filmări, o perioadă.

Îmi place cum evoluează personajul meu, iar noul look completează perfect <> Soniei", povestește Michaela Prosan, care va putea fi urmărită în această seară, de la ora 20.00, în primul episod al noului sezon. „Au trecut 6 ani și sezonul 2 vine cu multe surprize. Una dintre ele ar fi că Sonia își găsește marea iubire... și nu este Alex Iova", completează Michaela.

Telespectatorii vor avea parte de o surpriză și din partea lui Petru Păun.

"Îmi place noul look. Chiar dacă nu ar fi fost rolul, așa m-aș fi tuns. Am mai avut de-a lungul timpului lungimea aceasta de păr și îmi era dor. În general iau decizii rapid mulțumită obiceiului de a-mi asculta vocea din interior. Mă ghideaza cel mai bine și mai clar", spune Petru Păun. Nu vor fi schimbări doar de ordin fizic.

"Personajul meu se maturizează. Experiențele prin care a trecut au lăsat urme și au produs transformări. Alex este acum un bărbat hotărât și mult mai responsabil. Cu toate acestea, există reminiscențe ale vieții zbuciumate și ale obiceiurilor pe care le-a avut".

Premiera sezonului 2 „Fructul oprit" va putea fi urmărită, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel