Fructul Oprit, sezon doi. Un actor a fost înlocuit: "Sunt lecții"

Bogdan Iancu, unul dintre tinerii talentați din noua generație de actori, s-a alăturat distribuției serialului "Fructul oprit", putând să fie urmărit, din 29 august, la Antena 1. Personajul său – Petru Caragea va surprinde publicul cu o transformare majoră, pe care o va aduce cel de-al doilea sezon al producției.

Tudor Roşu, tânãrul actor talentat care l-a interpretat încã de la debutul serialului "Fructul oprit" pe Petru Caragea, îi predã ştafeta lui Bogdan Iancu pentru a duce mai departe acest rol în continuarea poveştii. Acțiunea din noul sezon este plasată după aproape şase ani de la finalul primului sezon, motiv pentru care telespectatorii nu îl vor mai gãsi pe Petru la vârsta copilariei, ci într-o nouã etapã a vieţii lui. Bogdan Iancu se va regãsi astfel printre actorii din distribuţia noului sezon.

La vârsta de nouă ani, Bogdan a jucat în primul său film, iar de atunci au urmat și alte proiecte în lumea actoriei: serial tv de succes ("Pariu cu viața"), producții de lung metraj în care a împărțit platourile de filmare cu actori celebri din afara țării ("Condamnat la viață", "Însoțitoarea de zbor"). De mai bine de două săptămâni, el a făcut cunoștință cu echipa de la "Fructul oprit", începând alături de colegii săi filmările pentru cel de-al doilea sezon.

În prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone, Bogdan Iancu îl interpretează pe Petru Caragea, personaj aflat în postura de adolescent în noul sezon, care va surprinde publicul cu o schimbare majoră. "Un lucru important pe care pot să-l spun despre Petru este că va trece printr-o transformare, o transformare drastică față de primul sezon. El a fost plecat mult timp, iar când se intoarce e altceva.", povestește Bogdan despre personajul sau.

Acesta mărturisește că se bucură că face parte din distribuția producției și își dorește ca publicul să fie aproape de acest proiect. "Legat de serial, sper ca oamenii să-l primească cum trebuie și să îl analizeze într-un mod din care să ia lucruri care să-i ajute pe ei. Sunt foarte multe lecții pe care le poți învăța, și exemple bune, și rele.", spune acesta.

Din 29 august, telespectatorii pot urmări sezonul 2 "Fructul oprit", miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel