Fructul oprit, sezon 2, episod 19: ''Alex e din ce în ce mai rău''

Fructul Oprit
Fructul Oprit

Cel de-al doilea sezon al serialului "Fructul oprit" continuă, în această seară, de la ora 20.00, cu episodul 19, un episod încărcat cu numeroase momente emoționante și răsturnări de situație. Adevăruri nerostite până acum și întâmplări neașteptate îi fac pe protagoniști și pe apropiații lor să ia decizii radicale.

Țintuit în scaunul cu rotile, Alex (Petru Păun) trăiește momente dificile și refuză orice ajutor. "Alex nu e bine deloc, e din ce în ce mai rău", spune Sonia (Michaela Prosan), cu lacrimi în ochi. În ciuda încercărilor ei de a-i fi aproape, totul se dovedește a fi în zadar. "Tu mi-ai distrus viața! Nu vreau să te mai văd în viața mea!", îi strigă Alex Soniei, telespectatorii urmând se afle în această seară, de la 20.00, dintr-un nou episod "Fructul oprit", ce se întâmplă între cei doi.

(w670)

Timpul petrecut cu tatăl ei o face pe Mara (Maria Nicole) să observe un detaliu important. "Tati, ai mișcat degetul mare", îl anunță ea, fericită, pe Alex. Ce reacție va avea el, dar și cum va evolua starea lui de sănătate, astăzi, în episodul 19.

Însoțită de Ioan (Vlad Gherman) și Magda (Maia Morgenstern), Ana (Cristina Ciobănașu) merge la ecograf pentru a vedea cum decurge sarcina. "Este cam mic, încerc să văd...", îi spune specialistul, iar reacția acestuia o face pe Magda să reacționeze imediat. "Ce? E ceva în neregulă?" Ce veste primesc aceștia din partea medicului, dar și cum reacționează apropiații Anei și ai lui Ioan când află că ei vor deveni părinți, diseară, în continuarea sezonului 2.

(w670)

Dan Lăzărescu (Doru Ana) ajunge din nou pe mâna oamenilor legii. "A venit poliția, e la noi la poartă! Tată, ce ai făcut?", îl întreabă Mihai (Conrad Mericoffer).

Probleme sunt și între Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) și Magda. Un lucru important iese la suprafață și le dă acestora liniștea peste cap. "Începe să-mi fie teamă de tine, Marius. Ești un monstru! Credeam că te-ai schimbat, cât de mult m-am înșelat!". Discuția lor este întreruptă de apariția Roxanei (Carmen Tănase). "Noi suntem la fel, Marius! Eu te iubesc, Marius! De fapt, toată viața mea te-am iubit", îi recunoaște ea. Ce întorsătură vor lua lucrurile în viața lui Marius Cristescu și ce va răspunde el în fața declarației de dragoste, telespectatorii vor afla, astăzi, de la 20.00, urmărind serialul la Antena 1.

Problemele dintre părinții săi îl afectează pe Ioan, care se gândește cu teamă la urmări. "Nu vreau să o pierd încă o dată(...) Mă simt de parcă aș fi din nou orfan", îi mărturisește el Anei.

Discuții sunt și în bucătăria oltenilor Boască. "Nea Sile e pe gelozeală", îi spune Tanța (Doinița Oancea) prietenei sale, Cami (Ana Crețu). "Nici măcăr nu e un bărbat frumos...", îi reproșează Sile (Marian Râlea) Linei (Adriana Trandafir). De la ce pornește totul, se va putea vedea în episodul 19. Un episod plin de momente emoționante, răsturnări de situație și numeroase surprize, astăzi, de la 20.00.

Sezonul 2 "Fructul oprit" se vede, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Vezi și: Fructul oprit episod 18 sezon 2. Alex TRĂIEȘTE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel