Fructul Oprit se TERMINĂ! Mai sunt câteva episoade. NU VA mai fi sezon 3

Fructul oprit, sezon 2, episod 29
Fructul oprit, sezon 2, episod 29

Veste proastă pentru fanii serialului Fructul oprit de la Antena 1.

Fructul oprit se termină. Doinița Oancea, actrița care o interpretează pe Tanța din Fructul oprit, a făcut un anunț neașteptat. Serialul Fructul oprit se termină. Mai sunt doar 10 episoade. Nu va mai fi și sezonul 3 din Fructul oprit. 

”Fiecare poveste trebuie să aibă, la un moment dat, și un final”, a zis Doinița Oancea la Xtra Night Show.

Fructul oprit este o dramă psihologică produsă de către o casă de producție externă pentru Antena 1, ce a avut premiera pe 15 ianuarie 2018. Primul sezon al serialului are la baza o adaptare liberă a romanului Așk-ı Memnu de Halit Ziya Ușaklıgil, din 1900, acțiunea fiind plasată în București, Snagov și Istanbul-ul modern.

Din distribuția „Fructul oprit" fac parte nume mari cum ar fi Carmen Tănase, Michaela Prosan, Petru Păun, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Sinopsis


Sezonul 1 - „Cunoaște chipurile dragostei"

Serialul urmărește viețile membrilor familiei Caragea și Baicu Popovici. După moartea primei sale soții, Tudor decide să își refacă viața și se căsătorește cu Sonia Baicu Popovici (Michaela Prosan) o femeie mult mai tânără ca el, dar alături de care speră să-și găsească liniștea și să-și vindece rănile sufletului. Roxana Baicu-Popovici (Carmen Tănase) trece prin momente tragice când odată cu pierderea soțului, își pierde și statutul social. La rândul său, Sonia Baicu-Popovici suferă din cauza decesului tatălui său, găsind în Tudor Caragea persoana care să o înțeleagă și care să-i fie alături, poate pe vecie. Sonia își schimbă principiile atunci când îl descoperă pe Alex Iova (Petru Păun) nesemnificativ la început, dar care pe parcurs dezvoltă o iubire intensă pentru ea. Alex luptă cu orice preț ca această iubire să se mențină cât mai vie.

Sezonul 2 - " Dincolo de măștile timpului"

Timpul este cel care schimbă, cel care transformă răul în bine sau binele în rău. Trecerea timpului lasă urme, răni și trăiri pe care tot el le vindecă și le face să dispară. Sezonul 2 din Fructul oprit urmarește evoluția personajelor la 6 ani de la întâmplările de la finalul primului sezon. Amnezică, Sonia își găsește iubirea în Adrian (Bogdan Alburescu), psihiatrul său și auto-intitulatul tată al fiului său, Victor (Călin Popescu). Ana Caragea (Cristina Ciobănașu) a renunțat la visul său de a deveni o pianistă de succes și s-a dedicat în totalitate fiicei sale și a lui Alex, Mara (Maria Nicole Nae).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel