Fructul Oprit. Petre Păun, provocarea la care nu s-ar fi gândit niciodată

Fructul Oprit. Petre Păun, provocarea la care nu s-ar fi gândit niciodată
Fructul Oprit. Petre Păun, provocarea la care nu s-ar fi gândit niciodată

Petru Păun, actorul din Fructul oprit, a trecut printr-o provocare pe platourile de filmare.

În ultima perioadă petrecută pe platourile de filmare, Petru Păun, actorul care îl interpretează pe Alex Iova în Fructul oprit, de la Antena 1, a trecut printr-o mare provocare. Tânărul actor s-a confruntat cu o situație care i-a îngreunat programul de muncă, însă cu toate astea el a reușit să ducă cu brio la capăt filmările pentru serial.

"Dacă aș fi fost întrebat în urmă cu ceva timp aș fi avut alte variante de răspuns, fiind un proiect care a venit cu multe provocări la pachet. De la acomodarea cu programul și ritmul de filmare, până la controlul emoțiilor, gândurilor, al inflexiunilor vocii, al posturii etc. Acum am una singură. Cea mai mare provocare a fost să joc ultimele cinci episoade cu o discopatie lombară care s-a reacutizat de trei ori. A fost dificil să mă concentrez la scenele pe care le-am avut de jucat, în condițiile în care doar statul în picioare era o provocare dureroasă.", mărturisește Petru Păun, care poate fi văzut de telespectatori, în această seară, de la ora 20.00, în ultimul episod din acest sezon al serialului "Fructul oprit".

Rolul lui Alex Iova, din prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, l-a ajutat pe tânărul actor să câștige simpatia unui public numeros, dar și să trăiască o experiență profesională frumoasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel