Fructul oprit, episodul 4. Un personaj misterios tulbură apele: “E din trecutul meu”

Episodul 4, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00, din noul sezon „Fructul oprit", introduce în poveste un personaj misterios, pe nume Magda, personaj interpretat de marea actriță Maia Morgenstern. Apariția ei, după o perioadă îndelungată, tulbură apele în casa Caragea și îi dă emoții mari Roxanei.

Vasile (Sile) Boască (Marian Râlea) este cel care o întâmpină pe Magda și o conduce la membrii familiei Caragea. „Am eu o istorie mai veche cu ei", îi explică ea. „Nici nu am fost bogată, nici nu sunt bogată, am stat o vreme la masa lor. Atât. Acum sunt cea mai amărâtă femeie din lumea asta", continuă ea.

Prezența ei în casa Caragea este pe cale să schimbe radical viața unora dintre personaje. Magda își face apariția în timpul unei discuții importante pe care o au Sonia(Michaela Prosan), Adrian (Bogdan Albulescu), Alex (Petru Păun), Ana (Cristina Ciobănașu), Ioan (Vlad Gherman). Aflată în vizită la fiica sa, Roxana (Carmen Tănase) se întâlnește cu Magda, iar apariția acesteia, după ani buni de absență, reușește s-o tulbure. "E din trecutul meu, și al lui Tudor, și al lui Traian" , le spune ea tinerilor.

De ce ați venit?", vrea Ana să știe, iar explicația Roxanei nu întârzie să apară. „Să dezgroape potcoave de cai morți", răspunde ea, în stilul său caracteristic.

Apropierea dintre Alex și Sonia ajunge în atenția tuturor. „Știu că te-ai sărutat cu Alex", o confruntă Adrian pe soția sa. Ce se va întâmpla cu căsnicia celor doi, dar și cum va evolua relația dintre Sonia și Alex, telespectatorii vor putea afla urmărind episodul 4, din noul sezon "Fructul oprit", pe care Antena 1 îl va difuza diseară de la 20.00.

Tot în cadrul episodului din această seară, telespectatorii vor asista la prima ceartă dintre Roxana și Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici). „Ești cea mai mare dezamăgire din viața mea, Marius!", îi reproșează ea.

Problemele nu încetează să apară pentru Roxana. Fiica ei, Silvia (Alina Pușcaș), este răpită. "Fiecare om are un preț, iar prețul tău este foarte mare. Mă-ta este cuplată cu un milionar, iar noi avem nevoie de bănuți. Hai să-ți zic cum o să facem: e simplu, vine banu, te lăsăm frumos să pleci", îi spun „răpitorii" Silviei.

Ce dezvăluire importantă va face Magda și cum va schimba mărturisirea ei viața celorlalți, ce descoperă Roxana despre Marius, dar și cum vor evolua lucrurile în casa Caragea atâta timp cât Sonia locuiește acolo, dar și numeroase secvențe emoționante și suspans, în această seară, în noul episod al serialului.

Cel de-al doilea sezon „Fructul oprit" se vede, în fiecare zi de miercuri, de la 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel