Fructul oprit episod 13 sezon 2. Dezvăluiri și decizii neașteptate. Ce se schimbă

Rodica Mitu / 21 noi 2018 / 19:47 Salveaza PDF Comentarii
Fructul oprit
Descriere foto: Fructul oprit

FRUCTUL OPRIT, 21 noiembrie 2018. Cel de-al doilea sezon „Fructul oprit” continuă, miercuri seară, cu mărturisiri importante care vor schimba radical universul tuturor, momente emoționante și suspans.

Fructul oprit, 21 noiembrie 2018. După ce au dat cărțile pe față și au scos la suprafață secrete bine păstrate ani buni, Magda Popa (Maia Morgenstern) și Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) au o discuție importantă despre Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici), tatăl copiilor lor – al Soniei și al lui Ioan.

Fructul oprit, 21 noiembrie 2018. „Marius nu o s-o iubească niciodată așa cum a iubit-o Traian! Roxana, nu-i lua tatăl, s-ar putea să nu te ierte niciodată pentru asta!", o sfătuiește Magda pe Roxana. 

Fructul oprit, 21 noiembrie 2018. Familia Caragea află în sfârșit motivul care a dus la problemele firmei pe care o dețin și care le-a dus numele într-un scandal uriaș. În plus, Petru (Bogdan Iancu) descoperă cine este vinovatul din cauza căruia a ajuns el în spatele gratiilor. "Ne-a păcălit pe toți! Mi-a pus droguri în cameră! A vrut să mă aibă la mână", spune el.

Fructul oprit, 21 noiembrie 2018. Dorința lui Cristescu de a-și face dreptate prinde și mai mult contur. „Răzbunarea asta te poate face să rămâi singur!", îl avertizează Margareta (Ana Ciontesa). De altfel, lucrurile pe care Ioan (Vlad Gherman) le descoperă despre acesta îl fac să reacționeze: "Mamă, iubirea vieții tale a fost și este un om de nimic!".  

Fructul oprit, 21 noiembrie 2018. Tot în cadrul episodului 13, Ana (Cristina Ciobănașu) va lua o hotărâre total neașteptată, care va schimba radical viața membrilor familiei ei și a apropiaților lor. "Eu aleg să am o familie unită și fericită", își propune ea.

Fructul oprit, 21 noiembrie 2018. Chiar dacă soția lui a ales să plece de lângă el, Adrian (Bogdan Albulescu) nu se resemnează și caută alte căi de a-l recupera pe Victor (Călin Popescu), dar și pe femeia iubită. "Am găsit o soluție să-mi iau copilul înapoi pe cale legală". El îi promite Soniei (Michaela Prosan) că nu va lăsa lucrurile așa. "Tu singură o să te întorci la mine!", îi spune el, de față cu Alex (Petru Păun).
 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24