Fructul oprit. Cine a murit?

Fructul Oprit
Fructul Oprit

Fructul oprit. Emoțiile și suspansul au atins cote maxime în ultimul episod din primul sezon "Fructul oprit", serial produs de Ruxandra Ion.

Fructul oprit. Așteptat cu nerăbdare de fanii producției, finalul acestui sezon a adus în fața telespectatorilor momente neașteptate, două mirese, dar și o dezvăluire importantă pe care Ioan a îndrăznit în cele din urmă să i-o facă lui Tudor, mărturisire care a schimbat complet viețile membrilor familiei Caragea.

După ultimul episod rămâne întrebarea: Cine a fost împușcat?

Fructul oprit. Ultimul episod din primul sezon al serialului "Fructul oprit" a schimbat radical viețile membrilor familiei Caragea, după ce Tudor (interpretat de Adrian Titieni) a descoperit trădarea Soniei (Michaela Prosan) și a lui Alex (Petru Păun). Cu puțin timp înainte de nunta Anei (Cristina Ciobănașu), Ioan (Vlad Gherman) i-a mărturisit acestuia adevărul. "I-am văzut pe vapor...", i-a spus el lui Tudor. "Pe cine ai văzut pe vapor, Ioane? Alex cu cine?", a vrut el să afle tot. "Cu doamna Sonia", i-a mărturisit Ioan, distrus de durere.

Fructul oprit. Dezvăluirile cutremurătoare și-au lăsat puternic amprenta asupra tuturor, iar adevărul a umbrit fericirea Anei. "Știu tot, mi-a spus Ioan tot! De ce, Alex? De ce? De ce ți-ai bătut tu joc de familia asta? De Ana, de mine! Acum, te-ai îmbrăcat în costum de ginere ca să ce? Să te căsătorești cu fata mea? Ai fost copilul meu! De ce? Spune-mi!", a răbufnit Tudor Caragea, devastat de cele aflate. În timp ce le cerea socoteală Soniei și lui Alex, în cameră a întrat Dan Lăzărescu (Doru Ana).

Fructul oprit. Câteva secunde mai târziu, s-au auzit focurile de armă.  

Frucul oprit. Cel care îl interpretează pe Ioan, în cadrul unei emisiuni a Mirelei Vaida de la Antena 1, a lăsat să se înțeleagă un aspect important despre personaj. „Ioan, da, o iubea pe Ana. Săracul a și… Mă rog, nu mai zic nimic, vedeți în sezonul doi”, a zis acesta, ulterior intervenind Mirela Vaida: „Adică el a murit din dragoste”. „Exact” a venit răspunsul.

Frucul oprit. Din 29 august, telespectatorii pot urmări sezonul 2 "Fructul oprit", miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel