FRUCTUL OPRIT. Carmen Tănase - Virginia Rogin, ce le leagă dincolo de serial

Fructul oprit
Fructul oprit

Joacă împreună în “Fructul oprit”, serialul difuzat la Antena 1, iar în viața de zi cu zi le leagă o relație de prietenie care durează de mai bine de trei decenii. 

Pasiunea pentru actorie le-a adus împreună pe Carmen Tănase și Virginia Rogin, care s-au cunoscut prin prisma meseriei alese, iar de-a lungul timpului au reușit să-și clădească o legătură frumoasă.

"Noi avem o relație veche de prietenie. Ne-am cunoscut, la teatru, în urmă cu 30 de ani. Am jucat mult împreună și în seriale, și pe scena teatrului. Am fost alături și la bine, și la rău, tot timpul, și sper să fim așa până la capăt.", mărturisește Virginia Rogin.

Cele două pot fi urmărite de telespectatori, miercurea, de la ora 20.00, în "Fructul oprit". Virginia este Doina în serialul ajuns la al doilea sezon, difuzat de Antena 1. "Un actor îndrăgește personajul cu totul. Dacă nu-l joacă cu dăruire, cu dragoste, dacă nu-l acceptă cu bune, cu rele, personajul nu devine credibil. Este ca în viață, nu există oameni perfecți buni sau perfecți răi, calitățile și defectele se împletesc. Doina, sigur, este un personaj excentric. Nu are cel mai frumos caracter din lume, nu e nici bună, nici altruistă, e cam parvenită. Și-a șantajat bărbatul la divorț și i-a luat o mare parte din bani. Face parte din <> și, neavând ocupație, își trăiește viața ocupându-se cu intrigi, aranjamente și cancanuri. O iubește și nu o iubește pe Roxana (interpretată de Carmen Tănase), se cunosc din tinerețe, dar slăbiciunea mare a ei (că orice om are o slăbiciune) este nepotul ei, Adrian, actualul soț al Soniei.", spune aceasta despre personajul ei.

Noul sezon "Fructul oprit" se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel