€ 5.0904
|
$ 4.3406
|
Curs valutar: € 5.0904
|
$ 4.3406
 

Friptură fragedă. Truc valabil pentru orice tip de carne
Autor: Rodica Mitu

carne_61058500 Carne
 

Pentru a prepara friptură fragedă și gustoasă există câteva trucuri.

Rumenește carnea înainte de a o introduce în cuptor. Acest truc este valabil pentru orice tip de carne.

Mai departe, un alt truc, numit și „sigilarea" cărnii, presupune prăjirea pe toate părțile a bucății pe care urmează să o gătești.

Alte trucuri  

Când fierbi ouă, poți adăuga sare în apă. În acest fel coaja nu va crăpa.

În cazul în care îți dorești ca orezul să rămână complet alb, pune câteva picături de lămâie în apă atunci când îl prepari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Comentarii

Pentru a vedea sau a publica comentarii, te rugăm să te autentifici în Facebook.
 
 
 
 
 
x close