Friptură fragedă. Truc valabil pentru orice tip de carne

Carne
Carne

Pentru a prepara friptură fragedă și gustoasă există câteva trucuri.

Rumenește carnea înainte de a o introduce în cuptor. Acest truc este valabil pentru orice tip de carne.

Mai departe, un alt truc, numit și „sigilarea" cărnii, presupune prăjirea pe toate părțile a bucății pe care urmează să o gătești.

Alte trucuri  

Când fierbi ouă, poți adăuga sare în apă. În acest fel coaja nu va crăpa.

În cazul în care îți dorești ca orezul să rămână complet alb, pune câteva picături de lămâie în apă atunci când îl prepari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel