Friptură foarte fragedă și gustoasă. Trucul ”sigilarea" cărnii

Rodica Mitu / 15 dec 2019 / 10:28 Salveaza PDF Comentarii
Rețete
Rețete

Pentru a prepara friptură de porc fragedă și gustoasă unele trucuri îți vin în ajutor.

Rumenește carnea de porc înainte de a o introduce în cuptor. Acest truc este valabil pentru orice tip de carne.

Mai departe, un alt truc, numit și „sigilarea" cărnii, presupune prăjirea pe toate părțile a bucății pe care urmează să o gătești.

 

VEZI ȘI: Nutriționist, despre jumări și untură: Nu oricine știe să le facă bune cu adevărat. Nu strâmbați din nas

 

 

Dacă ținem cont de alt truc, trebuie să acoperim friptura cu folie de aluminiu la cuptor, notează divahair.ro.

 

VEZI ȘI: Nutriționist, despre tobă, leber și caltaboș, după "bomba calorică" din salata de boeuf



Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23