Fotbal: Lokomotiv Moscova a câştigat finala Cupei Rusiei

Lokomotiv Moscova a câştigat Cupa Rusiei, după ce a învins-o miercuri cu 1-0 în finală pe Ural Ekaterinburg, la care fotbalistul român Erik Bicfalvi nu a jucat, fiind suspendat. Dmitri Barinov a marcat, în minutul 27, unicul gol al finalei disputate în oraşul Samara.

Cele două echipe s-au întâlnit în finala cupei şi în 2017, când Lokomotiv s-a impus cu 2-0. Echipa moscovită are în palmares zece cupe ale URSS sau ale Rusiei, trei dintre acestea fiind obţinute în ultimii cinci ani. Lokomotiv este antrenată de veteranul Iuri Siomin, care în această lună a împlinit 72 de ani. Bicfalvi nu a avut drept de joc în acest meci după ce a fost eliminat în semifinala retur cu Arsenal Tula, meci în care a deschis scorul chiar în primul minut.

Ural Ekaterinburg, care nu are niciun trofeu în vitrina sa, a ratat astfel şansa de a juca în premieră în cupele europene. În campionat, echipa este pe locul 11, când a rămas o etapă, fiind lipsită de grija retrogradării. Câştigătoarea titlului în Rusia, Zenit Sankt Petersburg, va juca în grupele Ligii Campionilor. Ultima etapă va decide cine va termina pe locul 2, FC Krasnodar sau Lokomotiv Moscova, aceste echipe fiind şi ele sigura de prezenţa în Liga Campionilor, în faza grupelor (ocupanta locului 2) sau turul 3 preliminar (locul 3). În Europa League vor evolua Spartak Moscova, ŢSKA Moscova şi Arsenal Tula. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel