Fostul lider PDL Marian Zlotea, condamnat la închisoare, s-a PREDAT în Italia

Marian Zlotea, fostul lider PDL, condamnat la 8 ani și 6 luni de închisoare, s-a predat în Italia.

Marian Zlotea a plecat din România pe 13 ianuarie 2021, după ce a fost condamnat la opt ani și jumătate de închisoare cu executare. El și-a anunțat atunci plecarea pe Facebook și spunea că va ataca decizia instanței la CEDO. Astăzi el s-a predat în Italia.

VEZI ȘI: Fostul lider PDL Marian Zlotea, condamnat la închisoare, explică de ce a plecat din țară înainte de sentință: Înscenare. Am cerut statut de refugiat politic

„La SIC se afla in lucru mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul București, împotriva numitului Zlotea Marian, fost europarlamentar și fost șef al ANSVSA, condamnat la 8 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influența in forma continuata și instigare la luare de mita in forma continuata. In urma cercetărilor efectuate s-a stabilit ca cel in cauza a părăsit teritoriul țării in ianuarie 2021, anterior emiterii mandatului, fiind dispusă urmărirea internaționala. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, au continuat activitățile investigativ operative stabilind faptul se afla in IT, Bologna. În urma colaborării dintre cele doua state IT/RO a fost identificată adresa unde se ascundea persoana urmărită, reușindu-se depistarea sa in data de 23.02.2021.”, au transmis autoritățile marți seara, scrie Realitatea.net.

Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL și fost șef al Autorității Naționale Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor, a fost condamnat la 8 ani și jumătate de închisoare într-un dosar de corupție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel