Fost președinte SUA: Săracii din vremea mea trăiau mai bine decât middle class-ul de azi

MYANMAR-RELIGION-UNREST-ELDERS
MYANMAR-RELIGION-UNREST-ELDERS
Fostul președinte Jimmy Carter a declarat că problemele financiare din SUA s-au înrăutățit atât de mult, încât mulți dintre cei care formează clasa de mijloc sunt la fel ca cei care trăiau în profundă sărăcie atunci când el ocupa fotoliul de la Casa Albă.

Carter a ținut un discurs la un șantier din Oakland ce face parte din proiectul Habitat pentru Umanitate. Regiunile scumpe, cum ar fi San Francisco sunt nesigure din punct de vedere economic.

"Chiar și cei care au o casă în proprietate au datorii mai mari decât valoarea actuală a acelei case, este singurul lucru care s-a schimbat în ultimii 8 ani", a declarat fostul președinte, într-un interviu pentru Associated Press. "Diferențele dintre bogați și săraci au crescut foarte mult. Clasa de mijloc actuală este mai rău ca oamenii săraci de acum 30 de ani. Așa că nu cred că ne îndreptăm într-o direcție bună", a mai adăugat Carter. "Cele mai bogate persoane din America ar trăi mai bine dacă toți ar duce un trai decent și ar avea șansa să plătească pentru acesta, căci dacă toți ar avea venituri suficiente și locuri de muncă ar crește consumul".

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel