Fost parlamentar liberal, mesaj DUR la adresa lui Vela, după acordul cu BOR: Ne-am ars. Instigă la revoltă

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Medicul Sorin Paveliu, fost parlamentar PNL în perioada 2004-2008, i-a transmis un mesaj dur lui Marcel Vela şi a afirmat că fundamentul de la care a plecat acordul cu BOR de Paşti instigă la revoltă în timpul stării de urgenţă. 

"Ne-am ars!

După imbecilitatea acordului cu BOR I, vine Vela și îmi prezintă acordul BOR II prin care spune că se va distribui pâine stropită cu vin cunoscută sub numele... și așa mai departe. Atenție, distribuția va fi asigurată prin voluntari ai bisericii îmbrăcați în combinezoane, cu mănuși și ochelari, etichetați și ștampilați de biserică!

1. Dacă Vela nu a înțeles pînă acum că aceste combinezoane folosesc la protecția individuală, că nu împiedică transmiterea și nici protecția beneficiarilor de prescură, toate măsurile pe care le anunță în această urgență epidemiologică pot fi puse sub semnul întrebării!

2. Pe de altă parte, cei 5 voluntari aprobați vor purta 10.000 x 5 de combinezoane, mășți, mănuși și botosi, de care corpul medical, aflat în locul în care îngrijesc persoane bolnave, nu au beneficiat nici în trecut și, în unele cazuri, nici în prezent (medicină de familie)!

3. Catolicii nu ar fi cerut astfel de derogări, deoarece comandăase află la Vatican și acolo au decis altfel. N-au cerut, nu li s-au dat! În România însă, comanda se află la Daniel!", a scris Sorin Paveliu pe Facebook. 

"Informaţii că se pregăteau diversiuni gen 10 august"

"4. Acordul cu BOR a fost încheiat datorită informațiilor (MAI are un serviciu secret propriu + SRI) "sunt suficient de mulți cetățeni implicați în alte partide politice care vor să facă diversiuni și să creeze mici evenimente gen 10 august care să stârnească crediciosii să asalteze bisericile".

Băi omule, să ai astfel de informațîi, să nu te adresezi unui judecător care să-ți oficializeze culegerea de informații prin intermediul Parchetului, să nu îi aduci în fața legii pe cei care ipotetic instigă la revoltă împotriva ordinii de drept în timpul stării de urgență, pe care chiar tu o materializezi, în schimb, să iei măsuri care să răspundă la cerințele BOR (I) avînd în vedere această amenințare, arată că avem un ministru de interne atît de slab că ne-am putea lipsi de prezența lui. Propun că la următorul comunicat de presă televizat să schimbe locul cu interpretul care folosește limbajul mimico-gestual. Ar fi un solid pas înainte în guvernarea societății în stare de urgență!", a conchis fostul parlamentar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel