Fost judecător CCR spune când va face Iohannis anunțul

CCR
CCR

Un fost membru al Curții Constituționale a României a anunțat când va face Klaus Iohannis anunțul cu privire la revocarea Laurei Kodruța Kovesi.

Fostul judecător al Curții Constituționale a României, Toni Greblă, a declarat că nerespectarea unei decizii a CCR va avea consecințe grave atât pentru țară cât și pentru președinte, oricare ar fi el. "Niciun președinte, cât ar fi de partizan politic, nu poate să ignore o decizie a Curții Constituționale fără niște consecințe foarte grave pentru țară și pentru el. Drept urmare, președintele Klaus Iohannis știe că trebuie să respecte decizia Curții Constituționale, care, începând de astăzi, trebuie executată", a declarat fostul judecător.

"Este un termen rezonabil"

Fostul membru al CCR a ținut să lămurească ce înseamnă termenul rezonabil în care președintele Klaus Iohannis trebuie să ia o decizie cu privire la revocarea procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție. "Sigur că termenul nu este de câteva minute, nu e de câteva ore, nu e de două zile. Este un termen rezonabil. Către sfârșitul săptămânii viitoare va fi luată o decizie", a specificat Toni Greblă la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel