Forumul Industriei Auto 2019, la Craiova. Cine participă la eveniment

Ministerul Economiei organizează, în data de 18 martie, la Craiova, un eveniment major dedicat industriei auto din România: Forumul Industriei Auto, ediția 2019.  

La invitația ministrului Economiei, Niculae Bădălău, europarlamentarul Maria Grapini este oaspete al conferinței, urmând să ofere informații proaspete de la Bruxelles și Strasbourg și, așa cum se precizează în invitația primită, să transmită un  mesaj   pozitiv   în calitate de membră a Comisiilor IMCO (Piață Internă și Protecția Consumatorilor) si TRAN (Transport și Turism) din Parlamentul European. La Forumul Industrie Auto va participa primul ministru al României, Viorica Dăncilă, comisarul european pentru Piața internă a UE, Elzbieta Bienkowska, reprezentanți ai Direcțiilor  pentru creștere industrială ale Comisie, dar si producători români din industria auto.

Forumul are loc pe durata deţinerii preşedinţiei Consiliului UE

Forumul Industriei Auto 2019 este de o simbolistică aparte, pentru că România a preluat Președinția Consiliului Uniunii Europene, deci se află în centrul  procesului decizional european, având  un rol important în facilitarea  procesului de reflecție asupra modului de  dezvoltare și   consolidare a proiectului european, a procesului de dezvoltare a acquis-ului comunitar și  implicit  pentru  consolidarea cooperării între  statele  membre ale Uniunii  Europene, după cum precizează organizatorul, Ministerul Economiei.

Maria Grapini va fi parte a programului oferit în 18 martie, în cadrul celui mai important eveniment de gen.  Forumul se  va  desfășura în Centrul Multifuncțional Oltenia   din Craiova și va beneficia și de o expoziție tematică a rezultatelor cercetării și inovării românești din domeniu. Europarlamentarul român este implicat în susținerea sectorului industriei   auto, fiind un susținător recunoscut al depășirii noilor frontiere tehnologice și al inovației. 

Vezi şi: Alunecare de teren. Doi morţi şi 17 persoane date dispărute

A intrat cu 140 km/h în zidul morții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel