Fondul Suveran de Investiţii. Dragnea: Cred că toţi am înţeles acelaşi lucru

Mihai Ciobanu / 30 oct 2018 / 18:46 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a făcut o serie de declaraţii, după întâlnirea cu oficialii polonezi legată de Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a făcut o serie de precizări după întâlnirea avută marţi cu oficialii polonezi care au prezentat modelul lor de înfiinţare a unui fond suveran de investiţii. 

"Nu am organizat eu întâlnirea, dar am participat cu mare drag. Cred că toţi am înţeles acelaşi lucru din discuţiile purtate. Eu, doamna prim-ministru şi colegii noştri ca într-un termen rezonabil să aibă loc o întâlnire la coaliţie, la Guvern pentru a se debloca ordonanţa care să reglementeze posibilitatea înfiinţării unor companii, unor firme, care să funcţioneze ca un fond de dezvoltare şi investiţii", a declarat Liviu Dragnea. 

"Am înţeles că este nevoie de o înţelegere mai bună şi s-a solicitat să aibă loc o întâlnire cu cei doi oficiali din Polonia şi cred că a fost o idee bună. Orice schimb de experienţă este bun", a subliniat Liviu Dragnea.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23