Fondul Suveran de Investiţii. Dragnea: Cred că toţi am înţeles acelaşi lucru

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a făcut o serie de declaraţii, după întâlnirea cu oficialii polonezi legată de Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii.

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a făcut o serie de precizări după întâlnirea avută marţi cu oficialii polonezi care au prezentat modelul lor de înfiinţare a unui fond suveran de investiţii. 

"Nu am organizat eu întâlnirea, dar am participat cu mare drag. Cred că toţi am înţeles acelaşi lucru din discuţiile purtate. Eu, doamna prim-ministru şi colegii noştri ca într-un termen rezonabil să aibă loc o întâlnire la coaliţie, la Guvern pentru a se debloca ordonanţa care să reglementeze posibilitatea înfiinţării unor companii, unor firme, care să funcţioneze ca un fond de dezvoltare şi investiţii", a declarat Liviu Dragnea. 

"Am înţeles că este nevoie de o înţelegere mai bună şi s-a solicitat să aibă loc o întâlnire cu cei doi oficiali din Polonia şi cred că a fost o idee bună. Orice schimb de experienţă este bun", a subliniat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel