Focuri de armă în centrul orașului Galați. O mașină a intrat într-o clădire istorică

Facebook - Pentru Galați
Facebook - Pentru Galați

În centrul orașului Galați s-au auzit focuri de armă, o mașină oprindu-se într-o clădire istorică. 

Polițiștii Secției 5 din Galați au fost nevoiți să apeleze la pistoalele din dotare. Aceștia se aflau în misiune în zona Pieței Centrale când echipajul a observat în trafic, pe strada Serei, o mașină ai cărei ocupanți se comportau ciudat, relatează Viața Liberă

Polițiștii, aflați în autospeciala de serviciu, le-au făcut semne acustice și luminoase ca să tragă pe dreapta, însă șoferul a refuzat și și-a continuat, în viteză, deplasarea. A ajuns pe strada Domnească, a intrat pe ”interzis” și, după ce a pierdut controlul volanului, s-a oprit în zidul Palatului Gheorghiu, distrugând doi stâlpi ai pasajului montat pentru siguranța pietonilor pe trotuar.

Fugarii ar fi fost identificați

”Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat acestor semnale și a continuat deplasarea, s-a plecat în urmărirea vehiculului. Acesta a pătruns pe strada Domnească, pe sens interzis și, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unui imobil degradat. Cei doi bărbați aflați în autoturism au fugit prin spatele clădirii respective, fiind urmăriți de polițiștii care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical”, a explicat cms. șef Gabriela Costin purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii susțin că i-au identificat pe cei doi fugari și că fac verificări pentru depistarea acestora. 

Focuri de armă în Constanţa, mai multe maşini au fost distruse

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un cetăţean cu privire la cele petrecute.

"În cursul zilei de ieri, în jurul orei 22,30, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi tras cu un pistol de tip airsoft, pe Aleea Albatrosului din municipiul Constanţa. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate mai multe autoturisme distruse, precum şi geamul unui imobil", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate pentru identificarea persoanelor implicate, precum şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel