Florin Ristei, culise despre Asia Express. Ce i-a zis Ginei Pistol

Florin Ristei a vorbit despre experiența sa din Asia Express, emisiune ce va fi difuzată în curând la Antena 1.

Florin Ristei, împreună cu fratele său, a spus da provocării Asia Express. „Tot ce pot să spun este că e mai real decât e la televizor. Voi o să vedeți montat, dar noi filmam câte 14 ore, de dimineață până la nouă seara. Noi doi și cameramanul. Nu ne-a luat nimeni cu mașina, la un moment dat... îți vine să faci orice. Te gândești poate e de la ochelari, poate e de la șapcă, poate de la geantă, poate de la frate...", a povestit Florin Ristei.

„I-am zis Ginei la un moment dat că, pentru unele echipe, poate întreba: „Ați venit împreună. Cum plecați?" (n.r. replica deja celebră a lui Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii)”, a mai spus Ristei. 

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Nico și fiica ei, Adda și soțul ei, Florin Ristei și fratele lui, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel