Florin Răducioiu, team manager la Dinamo. Va fi prezentat oficial miercuri alături de antrenorul Flavius Stoican

Florin Răducioiu, team manager la Dinamo. Va fi prezentat oficial miercuri alături de antrenorul Flavius Stoican
Florin Răducioiu, team manager la Dinamo. Va fi prezentat oficial miercuri alături de antrenorul Flavius Stoican

Fostul internaţional Florin Răducioiu a fost numit în funcţia de team manager la Dinamo Bucureşti şi va fi prezentat oficial miercuri, alături de antrenorul Flavius Stoican.

Lotul dinamoviştilor va fi prezent miercuri dimineaţă la vizita medicală programată la 'Chiajna Medical Center' şi va efectua după-amiază, în cantonamentul de la Săftica, prima şedinţă de pregătire sub comanda noului antrenor principal Flavius Stoican.

În vârstă de 51 de ani, fostul atacant al Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, care a evoluat la echipe precum Brescia, AC Milan, Espanyol sau Stuttgart, s-a lansat în fotbalul profesionist la Dinamo Bucureşti.

Flavius Stoican, numit în funcția de antrenor principal după plecarea lui Mircea Rednic

Flavius Stoican a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, la 17 decembrie, când administratorul special al clubului, Iuliu Mureşan, a anunţat ruperea contractului cu Mircea Rednic.

Despărţirea de Rednic a survenit după ce Dinamo a încheiat anul 2021 pe penultimul loc (15), cu 12 puncte din 21 de etape, la şapte puncte de ocupanta poziţiei a 14-a (FC U Craiova).

Rednic semnase pe 1 octombrie un contract până la finalul sezonului, după demiterea italianului Dario Bonetti, în urma eşecului cu FCSB (0-6). Stoican (45 ani), fost jucător la Dinamo (2002-2003 şi 2007-2008), a pregătit în două rânduri echipa bucureşteană, 2013-2014 şi 2015, dar a fost şi antrenor al formaţiei secunde a clubului.

Flavius Stoican a fost antrenor la FC U Craiova în doar patru partide în luna octombrie

În acest sezon, Stoican a fost antrenor la FC U Craiova în doar patru partide în luna octombrie. El le-a mai pregătit în carieră pe Minerul Valea Copcii, CSM Şcolar Reşiţa, Chindia Târgovişte, CS Mioveni, FC Voluntari, Zimbru Chişinău, Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Iaşi, Petrolul Ploieşti şi ACS Viitorul Târgu Jiu. 

Scandal la echipa lui Mititelu. Galeria vrea să boicoteze meciurile după ce FC 'U' Craiova a bătut palma cu un nou antrenor

FC 'U' Craiova a găsit antrenor după plecarea lui Eugen Trică. Italianul Nicolo Napoli (59 de ani) a bătut palma cu finanțatorul Adrian Mititelu.

Nicolo Napoli este deja în Craiova, lucru care nu le-a picat bine fanilor. Andrei Preda, zis „Gogoașă”, unul din liderii Peluzei Sud, a anunțat, conform sursei citate, faptul că galeria nu se va mai prezenta la meciuri și cere să fie dată jos de pe tricourile echipei sigla cu „PS 1997”.

După ce a renunțat la Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică, FC U Craiova, echipa finanțată de Adrian Mititelu vrea să îl pună antrenor pe Nicolo Napoli. Vezi știrea AICI! 

FC U Craiova a anunţat, marţi, pe pagina sa de socializare, că antrenorul italian Nicolo Napoli a condus o primă şedinţă de pregătire, deşi nu a semnat deocamdată un contract cu gruparea olteană. 'Prima sesiune de pregătire a echipei din acest an a fost condusă de Nicolo Napoli, care nu a semnat până în momentul de faţă un contract cu gruparea alb-albastră', se arată în comunicarea clubului oltean.

FC U Craiova, patronată de Adrian Mititelu, a rămas fără conducere tehnică, după ce a încheiat colaborarea cu antrenorul Eugen Trică, la 11 decembrie. În acest sezon, FC U Craiova a fost condusă de pe bancă de trei antrenori, Adrian Mutu, Flavius Stoican şi Eugen Trică, încheind anul cu secundul Dan Vasilică în postura de interimar. Dacă Napoli va semna contractul, acesta va fi al optulea său mandat la FC U Craiova. După 21 de etape în Liga I, FC U Craiova ocupă locul 14 în clasament, cu 19 puncte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel