Firea şi-a făcut LIVE testul Covid-19. Demonstraţie la TV

Gabriela Firea şi-a făcut, în direct, testul Covid-19, pentru a demonstra că nu e nimic dificil şi nici nu doare. 

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a arătat în direct la România TV cum se face testul pentru depistarea infecţiei cu Covid-19, pentru a le arăta oamenilor că nu doare şi nu e deloc complicat. 

"Am auzit şi eu, primesc mesaje în care sunt întrebată dacă este dificilă testarea. În special copiilor le e teamă, întreabă dacă doare, dacă e ceva invaziv şi aşa mai departe. Şi copiii mei au fost testaţi, de asemenea. Vreau să vă asigur pe toţi că nu e ceva care să vă doară, nu e ceva care să vă sperie. Vreau să vă îndemn pe toţi să vă testaţi, în special pentru că începe mâine şcoala îi rog pe profesori să meargă să se testeze pentru că e mai bine să se izoleze dacă sunt pozitivi decât să meargă la şcoală şi să transmită colegilor sau elevilor.

De asemenea, îi rog pe părinţi, dacă copiii lor au, la triaj, anumite simptome de răceală, să accepte să facă un test, ca măcar să ştie dacă e vorba despre o răceală banală sau Covid-19. Daţi-mi voie să vă arăt concret că este ceva foarte simplu", a declarat Gabriela Firea înainte de a se supune, în direct la TV, testului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel