Finală ”Te cunosc de undeva!”. Bella Santiago a câștigat: Credeam că o să fiu pe locul 3 sau 4

„Te cunosc de undeva!”
„Te cunosc de undeva!”

Show-ul „Te cunosc de undeva!” și-a desemnat câștigătorul.

Bella Santiago a câștigat cel de-al 14-lea sezon „Te cunosc de undeva!”. Artista originară din Filipine a obținut cele mai multe puncte acordate de jurații show-ului, Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show), și de colegii nefinaliști: Sorana Darclee Mohamad, Grigore Gherman, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și Ada și Cornel Palade.

În finala prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, Bella Santiago a interpretat un personaj negativ, un fel de Grinch feminin, mai exact pe Miss Shields, învățătoarea băiețelului Ralphie din celebrul musical „O poveste de Crăciun".

„Nu mă așteptam sub nici o formă să câștig Te cunosc de undeva! Nu-mi vine să cred. Încă nu realizez... La canapea am văzut că ai mei colegi nu mi-au dat prea multe puncte și deja mă relaxasem că o să fiu pe locul 3 sau 4. Sunt foarte fericită, pentru că am muncit foarte mult!", spune câștigătoarea Bella Santiago.

Pe locurile următoare s-au clasat Cezar și Șerban (locul II), transformați în prietenii cei mai buni ai Moșului – doi Elfi simpatici, talentați și puși pe șotii, Diana Matei (locul III), care a imitat-o pe prințesa rusă Anastasia, și frații Alex si Monica Anghel (locul IV), care i-au imitat pe pe Anna (sora Elsei) și prințul Hans din "Frozen".

Momentele coregrafice ale galei au fost realizate, ca de altfel pe tot parcursul sezonului, de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel