FINALA "BRAVO, AI STIL!", 29 iunie. Ea este câștigătoarea marelui premiu

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Finala "Bravo, ai stil!", are loc în această seară de sâmbătă, 29 iunie, pe Kanal D, de la orele 22:00. Cine va câștiga marele premiu.

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. ELENA este CÂȘTIGĂTOAREA FINALEI "BRAVO AI STIL".

STOP VOT!

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Culoarea albastră are 63,9% din voturi , iar culoarea verde 36,1%, în acest moment. 

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Culoarea albastră are 64,1% din voturi , iar culoarea verde 35,9%, în acest moment. 

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Corina plânge în așteptarea votului final.

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Concurenta care se află în spatele culorii roșii, cu 18,5% din voturile telespectatorilor, PĂRĂSEȘTE COMPETIȚIA. Este vorba despre IRINA.

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Elena și-a pierdut imunitatea.

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. NADINA (galben) PĂRĂSEȘTE COMPETIȚIA cu 13,7% din voturile telespectatorilor. Jurații sunt șocați, la fel și fanii prezenți la studiourile Kanal D.

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. În urma unei extrageri la care au participat, concurentelor li s-au atribuit câte o culoare. Niciuna nu o cunoaște. Abia in momentul final, cand vor fi prezentate voturile, vor afla.

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Nadina este concurenta care ar trebui eliminată, după părerea juraților. 

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Fanii concurentelor din finală au venit să le susțină, la studiourile Kanald D.

Clasamentul juriului

Elena - 15 puncte

Irina - 12 puncte

Corina - 11

Nadina - 4 puncte

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Ultima finalistă din această seară, care-și prezintă ținuta, este Elena. Se consideră o învingătoare, iar dorința ei este să devină o femeie de succes în domeniul fashion. Emoțiile au fost atât de mari, după momentul din platou, încât concurenta abia a mai putut vorbi.

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Corina a evitat să comenteze ținuta Elenei, după ce aceasta a fost ironică la adresa ei, după momentul din finală.

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Jurații au fost încântați și emoționați de momentul Elenei. A primit nota 5 pe linie. Însă Corina a descoperit că rochia ei a fost inspirată dintr-o ținută purtată de Celine Dion.

Vezi și: FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Cine este ELENA, finalista emisiunii de la Kanal D

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Corina este a treia concurentă care luptă în această seară pentru premiul de 100.000 de lei. Deși criticată de Elena, cu ironii țintite, concurenta i-a impresionat plăcut pe jurați cu ținuta și momentul ei. A primit nota 5 de la Maurice, 3 de la Raluca și 3 de la Botezatu.

Vezi și: FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Cine este CORINA

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Irina vorbește despre cele 10 nominalizări la rând venite din partea juraților care au făcut-o să-și piardă încrederea. Ce note va primi pentru ținuta ei din această seară? Imediat. Juriul a fost extrem de încântat de momentul ei, mai puțin Cătălin Botezatu. A primit nota 4 de la Maurice, 5 de la Raluca și 3 de la Botezatu.

Vezi și: FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Cine este Irina, finalista de la Kanal D

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Nadina este concurenta care sparge gheața, în marea finală. Ce note va primi de la jurați? Ținuta ei i-a dezamăgit pe jurați. Are nota 1 de la Maurice, 2 de la Raluca și nota 1 de la Botezatu.

Vezi și: FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Ce nu știai despre NADINA, finalistă a emisiunii


A ÎNCEPUT MAREA FINALĂ BRAVO AI STIL SEZONUL 5!

_________________________________________________________________________________________

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Doar una dintre cele patru finaliste, Irina, Nadina, Corina, Elena, va fi încoronată cea mai stilată femeie din România și va intra în posesia premiului în valoare de 100.000 lei.

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Înainte de marea finală a show-ului, Ilinca Vandici a anunțat telespectatorii că mai au puțin timp la dispoziție în care își pot vota favoritele.

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. „Mai avem foarte puțin până la marea finală. Votați-vă concurenta preferată, susțineți-o trimițând SMS la 1206, doar cu indicativul acesteia. Una singură va fi câștigătoarea celui de-al cincilea sezon. Depinde doar de voi cine va fi aceasta", a transmis Ilinca Vandici.

Finala "Bravo, ai stil!", 29 iunie. Câștigătoarea marelui premiu. Cine va câștiga "Bravo, ai stil!"? DCNews va transmite LIVE, de la 22:00, marea finală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel