FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Cine este CORINA

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE.  Corina este una din cele patru finaliste ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D. 

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE.  Văzute de celelalte concurente ca o persoană răutăcioasă, care se consideră superioară, Corina este o excentrică, uimind prin aparițiile sale. 

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. A terminat Facultatea de Drept a Universității din București și spune despre ea că este ”artist”, potrivit descrierii de pe site-ul emisiunii. 

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Pe Corina nu doar hainele o definesc, ci și pozele. A pozat inclusiv nud și se declară foarte mândră de asta, potrivit presei mondene. 

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. La începutul emisiunii, părea că idolul Corinei este chiar Iulia Albu. 

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Urmărită de 30.900 de oameni pe Instagram, Corina scrie despre ea că este cântăreață, actriță și model de fashion. 

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Corina afirmă că nu a fost ajutată în concursul ”Bravo, ai stil”, ci că a concurat singură. 

FINALA BRAVO, AI STIL! 29 IUNIE. Într-un interviu pentru fpm.ro, Corina Sucarov spunea: ”Am început să fac modelling în urmă cu șapte ani, mai serios. Mi-am dorit să fac asta la un nivel mai înalt și mi-am scos din geanta cu înzestrări deltaice tot ce știam și puteam la acel moment. Spiritul competitiv de la vremea aceea m-a ajutat destul de mult. Cel mai împlinitor pentru mine este să mă lase persoana sau echipa din spatele conceptului/proiectului să îmi fac de cap, să mă exprim și să pot participa cu cine sunt eu, cu Corina Sucarov și personajele ei, cu ceea ce am studiat și acumulat. Mă conectez cu ei și cu ceea ce vor de la acel proiect mai întâi. Nu știu dacă există o parte foarte grea. Poate doar instabilitatea financiară. O lună poate fi foarte bună, o lună te poți întreba dacă ai greșit cu ceva. Ca în orice domeniu artistic, cred.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel