Fiica marelui fost fotbalist Iosif Rotariu, cercetată

Fiica unui mare fotbalist este acuzată de lovire și alte violențe. Ar fi agresat o fetiță de doar doi ani.

Fiica de 33 de ani a fostului fotbalist Iosif Rotariu este cercetată pentru purtare abuzivă, lovire şi alte violenţe, după ce a agresat o fetiţă de doi ani la creşa privată a familiei unde lucrează. Fostul fotbalist spune că fiica sa are diabet şi se afla în stare de hipoglicemie în momentul incidentului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă, a declarat pentru News.ro că o femeie de 33 de ani, îngrijitoare într-o creşă din Timişoara, este cercetată pentru purtare abuzivă, lovire şi alte violenţe.

”O îngrijitoare de 33 de ani de la o creşă din Timişoara ar fi agresat un copil de doi ani. A fost reţinută pentru 24 de ore, iar acum este cercetată sub control judiciar pentru purtare abuzivă şi lovire şi alte violenţe”, a declarat Voicilă.

Incidentul s-a petrecut într-o instituție privată

Şeful Inspectoratului Şcolar Timiş, Aura Danielescu, a declarat joi pentru News.ro că instituţia în care a avut loc incidentul este un club privat, neacreditat. "Din punctul nostru de vedere, instituţia nu există în reţeaua noastră şcolară, este un club privat, neacreditat”, a spus Danielescu.

Fostul fotbalist Iosif Rotariu a declarat pentru News.ro că este vorba despre creşa pe care o deţine familia sa, iar fiica sa, Romina Rotariu, este îngrijitoare acolo. Aceasta este bolnavă de diabet şi a suferit o hipoglicemie în momentul în care a agresat copilul.

”S-a întâmplat în urmă cu două zile. Fetiţa se află la spital, are o atelă pusă la femur. Fata mea este bolnavă de diabet, avea hipoglicemie. Avea glicemia 50, a luat zahăr şi a făcut 500 glicemia. Practic era inconştientă. S-a făcut reclamaţie, ca la orice caz de genul acesta. Ne pare rău că s-a întâmplat aşa ceva”, a declarat Rotariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel