Fifor, semnal de alarmă: România, în pragul haosului. Guvernul a scăpat situaţia de sub control

Mihai Fifor
Mihai Fifor

"Guvernul PNL a scăpat situația de sub control, iar România se afundă în criza coronavirusului!", apreciază senatorul PSD Mihai Fifor.

"Țara este în pragul haosului din cauza deciziilor iresponsabile, a proastei campanii de comunicare, a aroganțelor, a delăsării și incompetenței cabinetului Orban. Propaganda lui Iohannis, care susținea că guvernul său „a gestionat foarte bine epidemia și situația de criză”, este desființată de realitatea că România a ajuns să fie considerată de presa internațională drept Brazilia Europei și că 20 de țări europene impun restricții de călătorie românilor.

Astăzi sunt 1112 noi îmbolnăviri, cu 82 mai multe decât ieri, la un număr mai mic de teste, 21.418, față de 24.877, ieri. Organizația Mondială a Sănătății și-a exprimat îngrijorarea față de tendința creșterii îmbolnăvirilor ”în sudul Europei și Balcani”, iar presa internațională apreciază că România riscă să devină Brazilia Europei", transmite Mihai Fifor.

Fifor: "Evoluția epidemiei arată, cu certitudine, că Guvernul PNL a eșuat!"

"Evoluția epidemiei arată, cu certitudine, că Guvernul PNL a eșuat! Actuala guvernare este direct responsabilă pentru recrudescența îmbolnăvirilor, pentru lipsa de încredere a populației, pentru deciziile proaste, unele de-a dreptul iresponsabile, pe care le-a luat și care au făcut ca România să ajungă „Ciuma Europei“, precum a zis ministru Sănătății, Tătaru.

Este evident că Guvernul PNL a aruncat zeci de milioane de euro pe o campanie de comunicare proastă. Dacă era eficientă și convingătoare, populația ar fi reacționat în consecință și în niciun caz nu s-ar fi înregistrat o curbă ascendentă a îmbolnăvirilor precum cea din prezent.

Situația este scăpată de sub control și Guvernul PNL manifestă aceeași iresponsabilitate ca atunci când a impus restricții ilegale și anticonstituționale", apreciază senatorul Fifor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel