Ficăței la cuptor, rețetă sănătoasă. Trucul cu lapte ce transformă preparatul

Rodica Mitu / 22 noi 2019 / 11:19 Salveaza PDF Comentarii
Rețete
Rețete

Află, în cele ce urmează, cum se pregătesc ficățeii la cuptor.

Ficăței la cuptor, ingrediente

 

500 gr de ficat de pui

750 ml lapte dulce

250 ml apă

3 linguri ulei

3 linguri sos tomat

5-6 căței de usturoi

sare

piper

boia dulce

cimbru

oregano 

Modalitate preparare 

 

Pune bucățile de ficat în lapte dulce și lasă-le la rece, în frigider, trei ore, dacă nu chiar peste noapte. În acest fel, ficatul va fi mult mai gustos. Ulterior, pune-l într-o tavă sau într-un vas din sticlă termorezistentă. Toarnă peste el apa și uleiul și adaugă sosul tomat, usturoiul și condimentele, notează divahair.ro. Pune totul la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru 30-40 de minute. La jumătatea timpului, poți întoarce ficățeii, astfel încât să se coacă pe ambele părți. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24