Festival de teatru în București. Criterii dure de selecție la Undercloud 2015

Festivalul Independent de Teatru Undercloud a devenit de anul trecut un festival internațional. În plus, selecționeri, producători sau chiar directori de teatre din străinătate sunt prezenți la fiecare ediție pentru antamarea unor viitoare proiecte de colaborare în spațiul european.

Festivalul Undercloud 2015 va avea loc între 22-31 august.

Undercloud a primit pentru valorile pe care le cultivă eticheta de festival european – EFFE 2015-2016 – în cadrul programului pilot: Europe for Festivals. Festivals for Europe.

În acest context, Undercloud anunță calendarul înscrierilor pentru spectacolele independente care doresc să participe la secțiunea competitivă a ediției 2015. Înscrierea trupelor se poate face până în data de 30 iunie. Selecția are loc între 1-30 iulie, iar în data de 31 iulie vor fi anunțate spectacolele selctate.

Începând de anul acesta, doar 10 spectacole vor fi selectate pentru a participa în secțiunea „Concurs". ‪Sunt vizate spectacolele realizate de tineri, care conving prin calitate. Selecția nu mizează neapărat pe notorietatea distribuției, ci pe performanța ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel