Fest(in) pe Bulevard, la Teatrul Nottara, festival de teatru. Vezi ce cuprinde

Fest(in) pe Bulevard, Teatrul Nottara. O nouă ediție a festivalului de teatru organizat de Teatrul Nottara, Fest(in) pe Bulevard!

VEZI ȘI: Maria Dragomiroiu, schimbare de look. Este de nerecunoscut


Fest(in) pe Bulevard, Teatrul Nottara. Festivalul păstrează caracterul competitiv al primei ediții. Astfel, pentru secţiunea de concurs tematica este apropiată actualității imediate, astfel încât spectatorii să-şi poată recunoaşte, pe scenă, nevoile, speranţele, problemele.

Fest(in) pe Bulevard, Teatrul Nottara. El va cuprinde două secţiuni principale, precum şi alte evenimente conexe:

1. La Sala Horia Lovinescu se va desfăşura Secţiunea BULEVARDUL COMEDIEI, care are drept temă comedia de bună calitate şi va cuprinde opt reprezentaţii, ale unor teatre din România şi din străinătate. Teatrul Nottara îşi preţuieşte publicul, dovedit a fi mare iubitor al genului comic (în urma unui sondaj de opinie realizat de IMAS, a rezultat faptul că 69 la sută dintre spectatori preferă comedia) şi va încerca să reabiliteze noţiunea de comedie bulevardieră, considerând că este o specie teatrală viabilă, cu condiţia unor realizări impecabile.

2. Secţiunea competitivă - Mici crize şi... ELECTORALE va avea sloganul: Eu pentru cine votez?. Teatrul Nottara a ales această temă pentru că este un an electoral, iar alegerile fac parte, necondiţionat, din viaţa noastră cotidiană. Vor fi prezentate, de asemenea, spectacole din ţară şi din străinătate. Săptămâna festivalului mai cuprinde colocvii şi dezbateri pe subiecte privind regia, scenografia şi critica de teatru, spectacole-lectură dedicate Comediei de bulevard, precum şi lansări de carte de teatru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel