Ferma vedetelor, 16 mai. Probe de foc până la marea finală - update

Rodica Mitu / 16 mai 2018 / 17:07 Salveaza PDF Comentarii
Ferma Vedetelor, finală 17 mai. Câștigător Ferma Vedetelor
Descriere foto: Ferma Vedetelor, finală 17 mai. Câștigător Ferma Vedetelor

Ferma Vedetelor se apropie cu pași repezi de marea finală.

Ferma Vedetelor, update: Eliminările au avut loc în cascadă. Primul fermier care a părăsit cursa a fost Cosmin Natanticu, urmat de Vladimir Drăghia și Grațiela Duban. Lupta dură s-a dat, în semifinală, între Daniel Iordachioaie și Tania Popa. Câștigătoare a fost actrița Tania Popa, care se va lupta în finala de joi seara, 17 mai, împreună cu Catălin Neamțu.

----

Ferma Vedetelor, 16 mai: Ferma Vedetelor este aproape de actul final. Concurenții mai au de trecut un hop până la premiul de 50.000 de euro. Miercuri seară, cinci concurenţi se vor întrece în semifinală.

Ferma Vedetelor, 16 mai: Fanii emisiunii vor fi martorii unei semifinale de foc. În joc sunt pregătiţi să intre Daniel Iordăchioaie, Grațiela Duban, Cosmin Natanticu, Tania Popa și Vladimir Drăghia. Ei sunt semifinaliştii de la Ferma Vedetelor, care vor trece prin probe grele pentru a câștiga un loc în marea finală de joi seară, de la ora 21:30, alături de Cătălin Neamțu.

Ferma Vedetelor, 16 mai: Seminifinala va avea cinci probe, care le vor testa toate abilitățile concurenților dobândite în perioada petrecută în fermă. Eliminările se vor face în cascadă, după fiecare probă cineva va părăsi competiția.

Ferma Vedetelor, 16 mai: Ultimii doi concurenți rămași se vor lupta în două probe de duel pentru locul din finală alături de Cătălin Neamțu. 

[citeste si]

Ferma Vedetelor, 16 mai: Rămâneți pe www.dcnews.ro. pentru a afla cine va merge mai departe în cadrul competiției.

 

Foto: Facebook / Ferma Vedetelor


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25